UniTerrahealing

Ik ben een erkend spiritueel healer. Ik heb mijn opleiding gedaan bij Katrien Cloet en ik werk met de Uniterrahealing methode. Uni betekent universum, terra is de aarde en healing is genezing. Ik ben echter geen arts en ook geen natuurgeneeskundige. Mijn hulp kan alleen komen door de kracht van de spirit. Een healing kan ook een eerste kennismaking zijn met mij, voordat je een tantrasessie doet.

Een genezingssessie geef ik op afstand of in mijn praktijk. Op afstand is er echter eerder plek dan in mijn praktijk. Sessies op afstand zijn net zo effectief als persoonlijke sessies. Afstand heeft geen invloed op, of doet geen inbreuk aan de effecten van genezing. Spirituele genezingen op afstand kunnen worden gebruikt voor kinderen, dieren, mensen in het ziekenhuis of andere gevallen waarin mensen ver weg wonen, maar ook als iemand in de buurt woont waarbij ze fysiek niet bij je aanwezig zijn.
De wetten van de kwantumfysica die door wetenschappers zijn ontdekt, door middel van verschillende wiskundige metingen, gaan ervan uit dat “afstanden” niet bestaan. De spirituele genezer hoeft niet noodzakelijkerwijs de persoon/het dier fysiek te zien. Hij kan zelfs in een ander land of aan de andere kant van de wereld wonen, het is net zo effectief.

Wanneer ik energetische behandelingen uitvoer, maak ik verbinding met mijn gidsen en vraag ik wat het beste is voor de persoon die mijn hulp heeft gevraagd. Door het proces aan mijn gidsen toe te vertrouwen, dat is wat een spirituele genezer doet, laat ik me leiden bij het identificeren van blokkades en het verwijderen ervan. Ik ben enkel een instrument, een kanaal.

De “UniTerrahealing” reageert holistisch waarbij het organisme in zijn geheel wordt betrokken : fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Al deze onderdelen werken met elkaar samen. Met de “UniTerrahealing” worden niet alleen energieblokkades verwijderd, ook de chakra’s worden in balans gebracht na fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel opnieuw uitgelijnd te zijn. Dit om het ascensieproces te kunnen doen  om spirituele verlichting te bereiken. 
Ieder mens heeft, behalve het fysieke lichaam een ​​geestelijk lichaam, een zielelichaam. Elk van deze lichamen heeft zijn eigen energieniveau. Wanneer de energie niet vrijelijk in een of meer van deze drie lichamen stroomt, verschijnen er blokkades die het niet mogelijk maken om perfect te stromen. Elke sessie is uniek en is vaak een ervaring die je leven kan veranderen.

Hoe werkt het om een energetische behandeling op afstand te krijgen?
Je kunt via het contactformulier een afspraak maken. Ik hou een uur voor je vrij. Net zoals een dokter in een ziekenhuis om de handtekening van patiënten vraagt ​​voordat hij een operatie uitvoert, zo vragen ook alle spirituele genezers om toestemming. Je ontvangt per mail een toezeggingsformulier die je ingevuld aan mij terug mailt.

Ik vraag je om me, vóór de afspraak, een foto van jou door te sturen, gekleed, recht vooruit kijkend. Dit is om je chakra’s beter te kunnen zien. Op de dag van de afspraak en het afgesproken tijdstip spreken we elkaar voordien aan de telefoon omdat ik enkele dingen wil uitleggen en eventuele vragen wil beantwoorden. Ook aan het einde van de sessie spreken wij elkaar aan de telefoon voor feedback.

Bij een healing in mijn praktijk, lig je op een mat op de grond, terwijl je volledig gekleed blijft met enkel je schoenen en sokken uit. Dan werk ik om je heen, zonder je aan te raken. Ik zal je vragen om te ontspannen, gewoon bij jezelf aanwezig te zijn, zonder verwachtingen. Vertrouw erop dat wat er gebeurt het juiste voor je is, waar jij het meest voordeel van krijgt. Je kunt een healing ook combineren met een tantrasessie.