UniTerrahealing

Ik ben een energetisch healer. Heb je fysieke klachten ga dan naar een arts of natuurgeneeskundige of zoek eens op Germanische Heilkunde.
Ik heb mijn opleiding gedaan bij Katrien Cloet en ik werk met de Uniterrahealing methode. Uni betekent universum, terra is de aarde en healing is genezing. Een healing geef ik in combinatie met coaching, maar kan ook in combinatie met een tantrasessie.

Met de “UniTerrahealing” worden niet alleen energieblokkades verwijderd, ook de chakra’s worden in balans gebracht. Ieder mens heeft, behalve het fysieke lichaam een ​​geestelijk lichaam, een zielelichaam. Elk van deze lichamen heeft zijn eigen energieniveau. Wanneer de energie niet vrijelijk in een of meer van deze drie lichamen stroomt, verschijnen er blokkades die het niet mogelijk maken om perfect te stromen.

Hoe werkt het om een energetische behandeling op afstand te krijgen?
Bij een healing in mijn praktijk, lig je op een mat op de grond. Als het in combinatie met coaching is kun je je kleding aanhouden. Dan werk ik om je heen, zonder je aan te raken. Ik zal je vragen om te ontspannen, gewoon bij jezelf aanwezig te zijn, zonder verwachtingen. Vertrouw erop dat wat er gebeurt het juiste voor je is, waar jij het meest voordeel van krijgt. Als ik een healing geef in combinatie met een tantrasessie, wordt de healing geïntegreerd in de sessie.