Workshop Feminine Connection

Een hands-on tantra workshop voor vrouwen

Middelburg, 23/24 maart

Lieve Vrouw,

Voel jij dat je je zelf nog meer wilt ontdekken?
Wil je je nog sensueler en vrijer voelen?
Wil je dat in de veilige setting van een vrouwengroep doen?
Dan nodigen we je uit voor dit tantra weekend voor vrouwen.

Wij zijn Saskia en Jessica en wij hebben ons werk gemaakt van tantra, de kunst van het aanraken en werken met seksuele energie. We hebben allebei al jaren een eigen tantrapraktijk.  We zijn op ons eigen pad ook getransformeerd in onze sensualiteit, en we willen onze kennis graag samenbrengen en met jou delen.

Deze tweedaagse workshop is een praktische, informatieve en helende belevenis, die je zult ervaren in heel je lichaam en geest. We nemen jullie mee op reis om onze lichamen te openen en onze seksuele energie in beweging te brengen. We maken ruimte om alle spanningen los te laten, zodat we kunnen groeien en verbinden met onze unieke vrouwelijkheid. Bij die ontdekking hoort ook het bekkengebied in verbinding brengen met je borsten en hart, Wat voel je bijvoorbeeld in je Yoni of wat juist niet. Wij vrouwen hebben een enorm sensueel en orgastisch potentieel, en wij hebben gemerkt dat dit nog vaak in het verborgene ligt. Verborgen onder hoopjes pijn, angst, trauma en het idee dat dit niet voor ons is weggelegd. Onze intentie is om dit te transformeren in de veiligheid van een vrouwengroep.

Het weekend ziet er als volgt uit:
kennismakingsritueel
onze lichamen openen door middel van ademhaling, contact maken met elkaar, actieve meditaties, geleide massages
grenzen onderzoeken
yoni talk
yoni steam, met voor jou samengestelde kruiden
2 demo’s yoni massage door Jessica en Saskia, daarna zelf doen in tweetallen
Tijdens  de yoni massage mag je erotische stroom wakker worden en verwelkomen we alle gevoelens. We werken binnen je eigen grenzen en hygiënisch.
Avondritueel op zaterdag

Er is plaats voor 10 vrouwen.

Lokatie: Middelburg
Datum: 23 maart 10.00 – 20.00, 24 maart 10.00- 17.00
Investering: 475 euro, inclusief eten en overnachten op de lokatie. Het vegetarisch eten wordt speciaal bereid door onze kok Peter, en hij zal ook de kruiden voor jou samenstellen.

Optioneel: op 22 maart verzorgen Saskia en Jessica een tantrische avondworkshop die open is voor iedereen (ook voor mannen) die belangstelling heeft voor dit werk, wanneer je deelneemt aan het vrouwenweekend kun je hier gratis aan deelnemen.

Voel je je aangetrokken tot deze tantra workshop? Stuur dan een mail met een motivatie naar info@denhaag.nl

Voor meer info over Saskia: tantra-denhaag.nl
Voor meer info over Jessica: livingtouch.nl