Workshop Body Connection

Een hands-on tantra workshop voor koppels.

Middelburg 13 en 14 april.

Verlang je naar een nieuwe dynamiek in je relatie, waarin je elkaar opnieuw gaat herkennen? Ben je toe aan een upgrade van jullie (lichamelijke) liefdesrelatie? Wil je die elektrische spark weer terug tussen jullie lichamen? De oude, gestagneerde energie die afstand creëert doen oplossen? Elkaar met nieuwe ogen en frisse energie ontmoeten? En wil je dan ook daarin hands-on aan de slag gaan in een groep gelijkgestemden? Dan is onze workshop iets voor jullie.

In twee dagen nemen je mee in onze workshop Body Connection. Deze workshop is voor koppels in elke samenstelling M/V, M/M, V/V of gelegenheidskoppel. In onze workshop gaan we met onze lichamen aan de slag, en zullen we jullie nieuwe technieken aanreiken om de relatie weer leuker, spannender, verbindend te maken. Dit zullen we doen door middel van aanrakingen, prikkeling van de zintuigen, en het opschonen van belemmeringen tussen jullie. Je doet onder andere een tantrische massage en ook leren we je technieken van yoni/lingam massage. Dit alles wordt zorgvuldig voorbereid, begeleid en vindt plaats in een heilige sfeer. We vervallen niet in seksuele handelingen, maar blijven in een bewuste staat van aanraking waarin opwinding er mag zijn. Je kunt wel inspiratie opdoen voor jullie intieme liefdesleven. Ook de yoni en lingam krijgen de aandacht die ze verdienen.

Het weekend heeft deze onderdelen:
*Kennismaking met de groep en met elkaar
*Opschoningsritueel
*Opwarming van de lichamen door middel van ademhaling, actieve meditaties, uitkleedritueel/wassing
*Liefdesdiner
*Tantrisch/erotische massage
*yoni/lingam verering

Praktisch:
Lokatie: Middelburg
Datum: 13 april 10.00- 20.00 en 14 april 10.00 – 17.00
Investering: €575 per koppel, inclusief vegetarische maaltijden en ondersteunende kruiden. Overnachting op de lokatie in een gezamenlijke ruimte is mogelijk voor een kleine vergoeding, inclusief ontbijt.

Optioneel: op 12 april verzorgen wij een tantrische avondworkshop die open is voor iedereen en hieraan kun je kosteloos meedoen als je aan ons weekend meedoet.

Deze workshop wordt gegeven door Saskia en Jessica. Wij hebben allebei een tantra praktijk en veel ervaring met het hands-on werken met koppels, mannen en vrouwen. Wij brengen graag onze inspiratie en kwaliteiten samen in deze workshop. Er is plek voor 10 koppels.

Belangrijk: Deze workshop kan je (intieme) liefdesrelatie een boost geven, maar alleen als jullie allebei bereid zijn je hierin open te stellen. Je moet allebei gemotiveerd zijn en zin hebben om hieraan deel te nemen. Deze workshop is geen therapeutische setting, dus als er echt grote problemen zijn in de relatie is deze workshop niet geschikt. Verder is het belangrijk om de verwachtingen niet al te hoog te hebben, maar nieuwsgierig te zijn naar wat er kan komen. En je open te stellen voor alles. Wanneer we alles kunnen aankijken kan er veel ruimte komen voor nieuws, voor genot, voor verbinding. We zullen er alles aan doen om die ruimte te scheppen voor jullie. Je kunt op elke moment kiezen in welke mate je de oefeningen wilt meedoen, maar het is wel belangrijk dat je comfortabel bent met naaktheid.

Aanmelden met motivatie via mail naar info@tantra-denhaag.nl
Na aanmelding nemen wij contact op om te zien of deze workshop voor jullie geschikt is.