Tantra avond Worship the Feminine

Met aandacht voor het vrouwelijke, een avond voor vrouwen én mannen.

Deze avond is een opwarmer voor het weekend feminine connection en staat in het teken van het eren van de vrouwelijkheid. Of je nu man of vrouw bent of jezelf anders noemt, ieder heeft vrouwelijke en mannelijke energie.

Deze avond gaan we op zoek naar het zachte, versmeltende, het sensuele met als steun de mannelijke energie. Waar wil en kan jij verzachten? Waar kan jij je sensualiteit meer opzoeken en op welke frequentie zit je dan? Kan je het verschil voelen wanneer je weer terug schiet in je mind en wanneer je in je zachtheid blijft? 

Deze avond werken we in een gemengde groep waarin iedereen welkom is. Op deze avond mag alles aangekeken worden zonder dat we in therapie gaan. We vangen elkaar op in de groep, we zijn samen één en behouden toch ons eigen zijn.

Deze avond is gekleed en we werken in groep en soms in tweetallen. Belangrijkste is dat je de innerlijke roep voelt om dit mee te willen maken.

Datum: 22 maart 19.30 uur tot 22 uur.
Lokatie: Middelburg
Investering: 30 euro (wanneer je als vrouw deelnemer bent van 22/23 maart is deze avond voor jou kosteloos). Comfortabele kleding aantrekken, voor de rest zorgen wij.


Wie geeft deze workshop: Saskia en Jessica, 2 vrouwen, beiden eigenaar van een tantra praktijk en tantrisch lichaamswerker. Wij hebben allebei veel ervaring in het werken met vrouwen en mannen en hun intimiteit. In onze manier van samenwerken krijg je het beste van wat wij te bieden hebben.
Heb je zin om mee te doen?Schrijf je in mét motivatie via mijn contactformulier.


Vrouwelijke groet, Saskia en Jessica