Tantra avond Body Connection

Deze tantra avond is een voorloper op het weekend body connection en staat in het teken van het samensmelten van vrouwelijke en mannelijke energie.

Of je nu man of vrouw bent of jezelf anders noemt, ieder heeft vrouwelijke en mannelijke elementen. We gaan op zoek naar de zachtheid en de kracht, het vuur in ons. Dit doen we door leuke actieve oefeningen, waarbij we onze lichamen openen en verbinden. Ook is er aandacht voor het wheel of consent, waarbij je gaat communiceren over je verlangens en grenzen.  Alles mag er zijn een aangekeken worden zonder dat we in therapie gaan. We vangen elkaar op in de groep, we zijn samen één en behouden toch ons eigen zijn.

Waar wil en kan jij verzachten? Of juist steviger in je schoenen staan? Uitgelijnd in je eigen lichaam en van daar uit in connectie met de ander?

Deze avond is gekleed en we werken in groep en soms in tweetallen. Belangrijkste is dat je de innerlijke roep voelt om dit mee te willen maken.

Datum: 12 april 19.30 uur tot 22 uur.
Lokatie: Middelburg
Lokatie: Middelburg
Investering: 30 euro (wanneer je  deelnemer bent van het weekend Body Connetion van 13/14 april is deze avond voor jou kosteloos)
Comfortabele kleding aantrekken, voor de rest zorgen wij.

Wie geeft deze workshop: Jessica en Saskia, 2 vrouwen, beiden eigenaar van een tantra praktijk en tantrisch lichaamswerker. Wij hebben allebei veel ervaring in het werken met vrouwen en mannen en hun intimiteit. In onze manier van samenwerken krijg je het beste van wat wij te bieden hebben.

Heb je zin om mee te doen?
Schrijf je in mét motivatie via info@tantra-denhaag.nl