Bondage

Bondage heeft helende krachten en geeft directe toegang tot emoties en seksuele energie. Het is een manier om te transformeren, verbinding te maken met je emotionele lichaam, angst los te laten en de schoonheid van je eigen lichaam te omarmen. Jezelf bekrachtigen door je eigen kracht over te dragen aan mij als Tantrika, ik zorg voor je op een rustige reis, in een warme sfeer. Bondage is niet alleen maar vastbinden, maar vergt geduld, concentratie, constant bewustzijn op de risico’s en kennis over wat het lichaam vertelt.
Ik ben hier in opgeleid door MrVikthor.

In een bondage sessie onderzoeken we in hoeverre je in overgave kunt gaan. Ik doe deze sessies vanuit mijn tantrische achtergrond, zodat we vanuit het hart werken en de ademhaling en seksuele energie toepassen waar dat kan. Veiligheid is hier het sleutelwoord, je kunt pas in overgave komen als je je volledig veilig voelt. Ik draag daar optimale verantwoording voor. Daarom beginnen we de sessie met een gesprek waarin je je wensen en grenzen kunt aangeven en stel ik je daar vragen over. Vervolgens doe ik een ritueel met je en bereiden we je lichaam voor op de touwen. Ik doe verschillende variaties met bondage en geef tussendoor zachte aanraking en bevestiging van jouw zijn. Je mag helemaal jezelf zijn met de emoties die daar bij horen, ik vang je daarin op en sta achter je.

We werken op een matras op de grond, onder de piramide. Je mag zelf kiezen of je naakt wilt zijn of met kleding aan wilt ontvangen. Ik geef de sessie zelf met kleding aan, omdat ik op dat moment in mijn dominante rol ben. Jij mag daarin alle controle loslaten. Ik heb al mooie ervaringen gevoelt hoe transformerend dit kan werken als het loslaten zich manifesteert. Een bondage sessie gaat niet over vernedering, maar over het zijn in het moment en daarbij even niets hoeven te regelen of verantwoording ergens over af te leggen. Het is daarom zeer geschikt voor wie een druk leven heeft en daar even los van wil komen. Neem na de sessie rust en ga niet gelijk weer aan het werk. Het heeft tijd nodig om te integreren in je systeem.

Ervaring van Willem:
Vastgebonden zijn voelt voor mij veilig, ik hoef dan geen beslissingen te nemen. Overgeleverd te zijn en met liefde en aandacht de touwen om me heen te voelen geeft me rust en een gevoel van bescherming. Een blinddoek hielp me daarbij om minder geprikkeld te worden en daardoor kon ik nog meer voelen.

Chat openen
Hoi, kan ik je helpen?