Tantraworkshop voor koppels

Bij een workshop voor koppels ligt de nadruk op de verbinding tussen jullie. Het maakt niet uit hoe lang jullie elkaar kennen of van welk geslacht jullie zijn. We doen een vier-handenmassage bij ieder en ik laat jullie zoveel mogelijk zelf doen. We werken met seksuele energie, die we met ademhalingsoefeningen aan zetten. Daarbij geef ik tips en uitleg over hoe je elkaar zo liefdevol mogelijk kan aanraken en hoe je patronen doorbreekt in jullie relatie. De sessie duurt 3 uur, zodat we genoeg tijd hebben om jullie allebei een mooie massage te geven. Jullie geven, binnen elkaars grenzen, elkaar een yoni- en lingam-massage, waarbij ik uitleg geef en die jullie thuis verder kunnen toepassen om nog dieper met elkaar te verbinden. Ik vind koppelsessies echt heel leuk om te doen en om op die manier mijn kennis met jullie te delen.

Testimonial 26 augustus 2019:
“Saskia stelt je in haar knusse intieme ruimte direct op je gemak. Ze is een innemende rustige en lieve vrouw en geeft op heel natuurlijke en integere manier een fantastische tantra training.  Je merkt dat ze zeer ervaren is en brengt met duidelijke aanwijzingen de kunst van tantra tot je.  Wat een geweldige en intense belevenis! Veel tips en trics wijzer gingen we na ruim 3 uur weer naar huis. We gaan zeker een afspraak maken voor een vervolg cursus.”
A&S

Testimonial 16 oktober 2019:
Wauw!!!! Wat een fantastische, mooie ervaring.
Ik heb een duo tantra massage van mijn vrouw cadeau gekregen voor mijn verjaardag.
We kwamen terecht bij Saskia. Saskia hete ons welkom en door haar lieve en rustige verschijning waren we gelijk op ons gemak.
Wij wisten niet precies hoe tantra in zijn werk ging. Maar door de kundigheid van Saskia kunnen we stellen dat wij nu op de hoogte zijn van tantra massage. En wat een verrijking is dat, ik raad het iedereen aan. En zeker bij Saskia, ze is gepassioneerd in haar vak en heel vakbekwaam. Ze laat je in je waarde, ze gaat met heel veel respect met jou en je partner om.
Lieve Saskia , je bent een mooie warme vrouw en dank je wel we hebben enorm genoten en zijn weer een stuk wijzer.