Tantra voor koppels

Bij een sessie voor koppels ligt de nadruk op het verbeteren van de verbinding tussen jullie. Het maakt niet uit hoe lang jullie elkaar kennen of van welk geslacht jullie zijn. We doen een vierhandenmassage maar ik laat jullie ook zoveel mogelijk zelf doen. We werken met seksuele energie, die we met ademhalingsoefeningen aan zetten. Daarbij geef ik tips en uitleg over hoe jullie elkaar zo liefdevol mogelijk kunnen aanraken en hoe jullie sommige patronen in jullie relatie kunnen doorbreken. De sessie duurt 3 uur, zodat we genoeg tijd hebben om jullie allebei een mooie massage te geven.

Jullie geven, binnen elkaars grenzen, elkaar een yoni- of lingam-massage, waarbij ik uitleg geef en die jullie thuis verder kunnen toepassen om nog dieper met elkaar te verbinden. Inmiddels heb ik veel ervaring met koppels en ervaar elke koppelsessie als heel mooi en waardevol.

Werkwijze:
Ik zorg voor een rustige sfeer. Als jullie komen, zijn we fris gedoucht en gaan we eerst praten waar jullie tegen aan lopen en wat je intentie is voor de sessie. Daarna gaan we een sarong om doen, jullie mogen onder dit doek naakt zijn maar hoeft niet, wat voor jullie goed voelt. Dan gaan we ademwerk doen en die passen we ook toe tijdens de massage.
Met een ritueel neemt één van jullie plaats op een matras op de grond, en start ik met de ander van jullie, de massage. De massage is energetisch, dus we ademen erbij en spannen perineum aan om de seksuele energie aan te zetten. Er is afwisseling in aanspanning en ontspanning. Als jullie willen, leer ik jullie een yoni/lingam massage bij elkaar te geven, afhankelijk of je lichaam en jezelf daar aan toe zijn. Ik stem met jullie af wat je wilt en ik voel aan of je antwoord klopt, als ik twijfel hoor, dan doe ik het niet. Halverwege de sessie wisselen jullie van rol en wordt de ander gever/ontvanger.

Je hoeft je geen zorgen te maken over uiterlijke onzekerheden, omdat ik daar geen oordelen over heb. Ik kijk puur naar jullie energie. Ik neem de tijd voor een uitgebreide lichaamsmassage, waar ik ook optimaal mijn eigen energie in zal brengen. Na afloop hebben jullie tijd om even tot jezelf te komen en praten we na hoe jullie het hebben ervaren.

Na een eerste sessie kunnen jullie alles thuis gaan oefenen. Natuurlijk is daarna een vervolgsessie mogelijk, om dingen te herhalen en te verdiepen. Verdiepen in verbinden, voelen, ademhalen en energie. Ook is het dan mogelijk om meer aandacht te geven aan elkaars G-spot, omdat ik merk dat koppels daar vaak wel iets van weten, maar nog niet hebben ervaren welke diepe gevoelens dat nog meer kan opleveren. Vanzelfsprekend doen we dat ook liefdevol, rustig en met respect.

Testimonial 26 augustus 2019:
“Saskia stelt je in haar knusse intieme ruimte direct op je gemak. Ze is een innemende rustige en lieve vrouw en geeft op heel natuurlijke en integere manier een fantastische tantra training.  Je merkt dat ze zeer ervaren is en brengt met duidelijke aanwijzingen de kunst van tantra tot je.  Wat een geweldige en intense belevenis! Veel tips en trics wijzer gingen we na ruim 3 uur weer naar huis. We gaan zeker een afspraak maken voor een vervolg cursus.”
A&S

Testimonial 16 oktober 2019:
Wauw!!!! Wat een fantastische, mooie ervaring.
Ik heb een duo tantra massage van mijn vrouw cadeau gekregen voor mijn verjaardag.
We kwamen terecht bij Saskia. Saskia hete ons welkom en door haar lieve en rustige verschijning waren we gelijk op ons gemak.
Wij wisten niet precies hoe tantra in zijn werk ging. Maar door de kundigheid van Saskia kunnen we stellen dat wij nu op de hoogte zijn van tantra massage. En wat een verrijking is dat, ik raad het iedereen aan. En zeker bij Saskia, ze is gepassioneerd in haar vak en heel vakbekwaam. Ze laat je in je waarde, ze gaat met heel veel respect met jou en je partner om.
Lieve Saskia , je bent een mooie warme vrouw en dank je wel we hebben enorm genoten en zijn weer een stuk wijzer.

Chat openen
Hoi, kan ik je helpen?