Tantrasessie voor vrouwen

Wil jij als vrouw orgastisch worden en meer je lichaam en seksualiteit voelen, dan is tantra echt iets voor jou. Een tantrasessie is ook voor transvrouwen en andere genders.
We gaan samen op ontdekkingstocht wat jouw gevoeligheden en verlangens zijn en gaan die omzetten in seksuele energie. Tijdens de sessie doen we veel bodywork, en we besteden daarnaast ook tijd aan gesprekstechnieken, waarin jij leert aan te geven wat je wil en waar je grenzen liggen op seksueel gebied.
Als je een drempel voelt om een tantrasessie af te spreken, mail of bel me dan zodat ik je wat meer informatie kan geven en hopelijk je twijfels kan wegnemen. Ik vind het namelijk echt belangrijk dat alle vrouwen meer kunnen genieten van hun eigen seksualiteit en gevoelens. Wil je als vrouw je eigen intimiteit onderzoeken, kies dan voor een vrouwelijke masseur. Dit biedt veiligheid, herkenning, respect en vertrouwen.
Ik kan je ook helpen als je trauma in je lichaam hebt opgeslagen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld bij een geamputeerde borst, verwijderde eierstokken of emotionele gebeurtenissen.

Werkwijze:
We hebben van te voren elkaar telefonisch gesproken en onze verwachtingen afgestemd. Eenmaal hier praten we eerst waar je tegen aan loopt en wat je intentie is met onze sessie. Daarna gaan we een sarong aan doen, je mag naakt zijn maar hoeft niet, wat voor jou goed voelt. Ik zorg voor een rustige sfeer. Dan gaan we ademwerk doen en die passen we ook toe tijdens de massage. Met een ritueel neem je dan plaats op het matras op de grond, en starten we de massage. Deze is energetisch, dus we ademen erbij en spannen ons perineum aan om de seksuele energie aan te zetten. Er is afwisseling in aanspanning en ontspanning. Als je wil kan ik je een yonimassage geven, afhankelijk van of je lichaam en geest daar aan toe zijn. Ook hierbij zorgen we samen dat de energie verspreid wordt door het hele lichaam en niet alleen in het bekkengebied blijft. Ik stem met jou af wat je wil en ik voel aan of je antwoord klopt, als ik twijfel hoor, dan doe ik het niet. Tijdens een yonimassage werk ik met handschoentjes aan voor jouw veiligheid.

Je hoeft je geen zorgen te maken over uiterlijke onzekerheden, omdat ik daar geen oordelen over heb. Ik kijk puur naar jouw energie. Ik neem de tijd voor een uitgebreide lichaamsmassage, waar ik ook optimaal mijn eigen energie in zal brengen. Na afloop heb je tijd om even tot jezelf te komen en daarna reflecteren we over hoe we de sessie hebben ervaren.

Citaten van vrouwen:
‘Wow, dat ik dit niet eerder wist!’

’Ik voel een soort verlichting. Ik was al bezig met het beter luisteren naar mezelf, maar ik heb het gevoel dat deze massage dat nog extra versterkt heeft. Ik wil ‘echt’ contact met mensen en tevens proberen te onderscheiden van mij of van de ander is.’

‘Bedankt voor de manier waarop je dit doet en ik vind het knap, omdat het voelt alsof jij helemaal jezelf bent en dat daardoor de ander ook laat ‘zijn’.
Ik ga in elk geval met alles wat ik doe meer oefenen met ‘wat wil ik?’ en ‘laat ik dat de ander duidelijker weten?’ – durf te vragen en durf te ontvangen…. :)‘

Testimonial 28 mei 2020
Saskia heb ik ervaren als een rustige, vriendelijke, authentieke dame met een prettige uitstraling. Deskundig en zorgvuldig in haar handelen, een prettige manier van spreken. Ik kwam vooral bij haar om mijn eigen kennis te vergroten. Ik trof een vakbekwame vrouw die Tantra geeft zonder ‘dubbele agenda’. Ze is duidelijk heel ervaren en goed opgeleid. Ze leerde hoe ik goed kon ademen tijdens haar massage zodat de energie goed door mijn hele lichaam werd benut waardoor ik haar massage intenser ervaarde. Ze heeft me een fijne yonimassage gegeven en me ook geleerd hoe ik dingen zelf kan toepassen. Ik heb duidelijk het verschil ervaren tussen een ero.tische massage en een Tantramassage. Ik ben heel dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen en raad haar van harte aan. Je zult je direct op je gemak voelen bij deze integere vrouw.
Josje

Testimonial 7 september 2019:
Saskia leerde ik kennen tijdens een retraite waar we een kamer deelden. Zelfde leeftijd, beide masseur en in onderzoek naar vrouwelijke seksualiteit. Saskia bleek een tantrika met een kunde in yoni massage en yoni release. Ik was hier al lang benieuwd naar maar had nog niet de gelegenheid genomen om er werk van te maken. Saskia legde me het verschil tussen beide massages uit. Bij een yoni release gaat het om het losmaken of verzachten van traumagebied. Een verzachting aan de basis die ontspanning geeft aan het weefsel die je draagt. ‘Iedereen heeft trauma in de wortel,’ vertelde Saskia, ‘eigen trauma of overgebracht van je voorouders en opgeslagen in de yoni. Dat kan flink emotioneel doorwerken.’ 
Een emotionele yoni release van trauma’s die ik niet eens kende? Ik had veel vragen. 
Op de rustige en duidelijke manier waarop Saskia die beantwoordde, begreep ik dat ik met een vakvrouw te maken had waarbij ik in veilige handen zou zijn. Ik greep de kans aan om met Saskia te ervaren wat een yoni release is.
Saskia begeleidde mij vanaf het begin door het hele proces heen met duidelijke instructies. Soms door met haar mee te ademen, soms door heel nauwlettend het gebied te voelen dat Saskia aanraakte en het te omschrijven. 
Ik werd  een duidelijk verschil gewaar tussen links en rechts. Rechts voelde zacht en open links wat bobbeliger, meer gespannen. Door Saskia’s vragen en aanwijzingen, voelde ik steeds subtielere verschillen en zo leidde ik Saskia naar de traumaplek. Hoe zacht haar bewerkingen in eerste instantie voelde, de uitwerking was explosief.
Ik schreeuwde alsof iets in mij openbrak terwijl ik in tranen uitbarstte en beelden en ingevingen ontving. Het voelde als contact met de oermoeder, de natuur, het mythische, als een trance. Ik kon me totaal aan de sensaties overgeven en ook omschrijven wat ik zag en meemaakte omdat ik me veilig voelde onder Saskia betrokken begeleiding. Zo kon ik toewerken aan het loslaten van de spanning in het minuscule gebied in mijn yoni. Terwijl de intense ontspanning intrad, voelde ik meer levendigheid in de linkerkant van mijn hele lichaam tot in mijn gezicht. Ik kreeg een gelukzalig, vitaal gevoel. De yoni release heeft mij inzicht gegeven in een verdriet en een kracht die ik nooit zo had erkend waarvan ik niet wist dat het er was en waarvan ik nu diep onder de indruk ben… er valt nog een hoop te onderzoeken. Ik ben Saskia heel dankbaar voor deze wezenlijke ervaring en ik beveel haar van harte aan.
Esther