Tantrasessie voor mannen

Het gaat in deze massage om het ontvangen en ontvankelijk zijn en om het bewustworden van je eigen seksuele energie. Verwacht geen passieve of erotische massage, je werkt zelf volop mee om je energie wakker te maken door middel van ademhaling, aanraking, beweging en communicatie. En wees volledig in staat om je orgasme bewust te onderzoeken en je ejaculatie te beheersen.

Tijdens een tantra massage maken we verbinding tussen hart, ziel en lichaam en werken we zonder einddoel. Naarmate je vaker komt voor een tantrasessie, kijken we hoe we kunnen verdiepen, zodat je in staat bent om tantra ook echt toe te passen in je dagelijks leven. We zullen dan ook steeds diepere ademhalingsoefeningen toepassen, zodat je nog beter gaat voelen en ervaren hoe energie door je lichaam stroomt.

Werkwijze:
We hebben van te voren elkaar telefonisch gesproken en verwachtingen afgestemd. Ik zorg voor een rustige sfeer. We zijn fris gedoucht en beginnen met ademhalingsoefeningen en energetisch verbinding maken. Met een ritueel neem je dan plaats op een matras op de grond, waar je zonder kleding gemasseerd wordt. Je hoeft je geen zorgen te maken over uiterlijke onzekerheden, omdat ik daar geen oordelen over heb. Ik kijk puur naar jouw energie. Ik neem de tijd voor een uitgebreide lichaamsmassage, waar ik ook optimaal mijn eigen energie in zal brengen. Na afloop heb je tijd om even tot jezelf te komen en praten we na hoe je het hebt ervaren.

Afspraak: 06 28260215

Testimonial  27-09-2018
”Super ervaring
Ik heb via het internet gezocht naar een tantramassage in Den Haag. Ik had al wat verhalen over tantra gehoord en wilde dit avontuur en onderzoek wel aangaan. Tijdens het bekijken van de website van Saskia werd ik al enthousiast. In heldere bewoording werd mij duidelijk wat tantra inhoudt en in welke sfeer Saskia de massages geeft. Na het eerste telefonische contact had ik er veel vertrouwen in.
Gisteren heb ik dan mijn eerste tantra massage ontvangen.
Na een hartelijke ontvangst kwam ik in de massageruimte. Wat een heerlijke sfeer. Warmte, geur en geluid waren goed op elkaar afgestemd. Na een kort gesprek over wensen en grenzen, werd de massage gestart met samen ademhalen. Daarna op het matras verder.
Met heel veel aandacht en afstemming heeft Saskia mij gemasseerd. Ik heb mij helemaal kunnen ontspannen en mij helemaal kunnen over geven. De energie stroomde door mijn hele lijf. Heerlijk. Na de massage even bijkomen en ervaringen delen. Het was fijn dat ik even kon douchen. Ik kan de tantramassage van Saskia iedereen aanraden. Kernwoorden: respectvol en professioneel.”
Johan