Tantrasessie voor mannen

Een tantrasessie voor mannen is ook voor transmannen en andere genders. Het gaat in deze massage om het ontvangen en ontvankelijk zijn en om het bewustworden van je eigen seksuele energie. Verwacht geen passieve of erotische massage, je werkt zelf volop mee om je energie wakker te maken door middel van ademhaling, aanraking, beweging en communicatie. En wees volledig in staat om je orgasme bewust te onderzoeken en je ejaculatie te beheersen. Om je ejaculatie te leren beheersen heb je meerdere sessies nodig en het vergt ook oefening thuis. Meditatie kan daar ook bij ondersteunen, net zo als lichaamsbeweging en gezonde voeding.

Tijdens een tantra massage maken we verbinding tussen hart, ziel en lichaam en werken we zonder einddoel. Naarmate je vaker komt voor een tantrasessie, kijken we hoe we kunnen verdiepen, zodat je in staat bent om tantra ook echt toe te passen in je dagelijks leven. We zullen dan ook steeds diepere ademhalingsoefeningen toepassen, zodat je nog beter gaat voelen en ervaren hoe energie door je lichaam stroomt.

Werkwijze:
We hebben van te voren elkaar telefonisch gesproken en verwachtingen afgestemd. Ik zorg voor een rustige sfeer. Als je komt, zijn we fris gedoucht en gaan we eerst praten waar je tegen aan loopt en wat je intentie is voor de sessie. Daarna gaan we een sarong aan doen, je mag naakt zijn maar hoeft niet, wat voor jou goed voelt. Dan gaan we ademwerk doen en die passen we ook toe tijdens de massage. Met een ritueel neem je dan plaats op een matras op de grond, en starten we de massage. De massage is energetisch, dus we ademen erbij en spannen perineum aan om de seksuele energie aan te zetten. Er is afwisseling in aanspanning en ontspanning. Als je wilt kunnen we ook een lingam massage doen, afhankelijk of je lichaam en jezelf daar aan toe zijn. Ik stem met jou af wat je wilt en ik voel aan of je antwoord klopt, als ik twijfel hoor, dan doe ik het niet. Je hoeft je geen zorgen te maken over uiterlijke onzekerheden, omdat ik daar geen oordelen over heb. Ik kijk puur naar jouw energie. Ik neem de tijd voor een uitgebreide lichaamsmassage, waar ik ook optimaal mijn eigen energie in zal brengen. Na afloop heb je tijd om even tot jezelf te komen en praten we na hoe je het hebt ervaren.

Testimonial 28-07-2022
Ik merkte gister al dat de tantra-massage heel goed voor me is geweest.
Ook dat mijn hoofd even niet wist hoe hier mee om te gaan: even helemaal opgaan in voelen. En dat hij snel weer actief was: wilde je graag als bedankje een knuffel geven
en dat deed ik pas op de gang toen jij initiatief nam.
De eerste “stap-oefening” naar en van elkaar af was en is al een hele sterke,
die me weer heel bewust heeft gemaakt van hoe een en ander bij me werkt.
En hoe ik daar nu letterlijk een afstand in kan nemen. De emotie die loskwam toen ik op m’n rug lag kan ik niet verklaren en weet niet waarom dat was. En hoeft ook niet: mijn onderbewuste gaf aan dat er wat los moest. Dat er wat uit moest.
Mooi hoe je dat opving, de omhelzing was voor mij zeer krachtig.
Merkte heel de weg terug dat ik in andere energie zat.
Ook met vreemde hoofd ”pijn”: mijn hoofd heeft moeite om weer de overhand te nemen,
zat en zit veel meer in mijn gevoel. Hoe mooi is dat!
Bij thuiskomst wilde ik weer terug naar het gevoel van de sessie en heb naakt op de bank gelegen, luisterend naar muziek en mezelf strelend: lingam en hart.
Heel bijzonder hoe dat was en voelde. Merkte ook dat ik heel veel moeite moest doen om mild naar mezelf te zijn dat ik uiteindelijk een orgasme had.
Ondanks de ontlading was ik boos op mezelf dat ik de energie kwijt was.
En gelukkig merkte ik ’s avonds én vandaag weer dat de energie en het gevoel niet weg is.
Dat ik mezelf nu op een andere manier en vol gevoel en rust aanraak. Merk ik een energie die ik voorheen niet kende.
Geeft ook vandaag mijn hoofd nog steeds wat weerstand aan. En ik weet dat ik probeer om het gevoel van tijdens het massage te herinneren, weer te voelen.
Dat ik het waard ben om te voelen, waard om aangeraakt te worden door anderen of door mezelf.
Ik wil je heel hartelijk danken dat je me deze weg hebt laten zien en hier op meegenomen hebt.
Chris

Testimonial 20-09-2021
Na eerste massage ervaringen in de vriendenkring was ik nieuwsgierig geworden naar meer. Tantra leek me wel een grote sprong in het diepe van de intimiteit. Maar Saskia wekte vertrouwen en dat is ook meer dan bevestigd in onze sessies. Ik heb een weg gevonden naar fysieke gevoelens en emoties die mijn leven verrijken. En ik zie er naar uit om nog verder te onderzoeken en ontdekken met Saskia!
(Man, 57)

Testimonial  01-06–2021
I have done a tantra massage session on three occasions with Saskia. Highly professional, Saskia is also very attentive and insightful to your needs. She puts you into the best conditions to get the most benefits from the sessions. Performed through the breathing exercises, the tantra massages led to an improvement of the awareness of my body to a level have never imagined before.
With the connection made in the sessions between the soul, heart and body, my mindfulness and emotional sensibility have further expanded and strengthen.
In my daily life, they resulted in improving my general wellbeing together with a higher awareness of what my needs are, what my body and soul want.
They opened the door to new prospect which made me eager to explore.
Therefore, I can only recommend her practice. 
Mathis

Testimonial  27-09-2018
”Super ervaring
Ik heb via het internet gezocht naar een tantramassage in Den Haag. Ik had al wat verhalen over tantra gehoord en wilde dit avontuur en onderzoek wel aangaan. Tijdens het bekijken van de website van Saskia werd ik al enthousiast. In heldere bewoording werd mij duidelijk wat tantra inhoudt en in welke sfeer Saskia de massages geeft. Na het eerste telefonische contact had ik er veel vertrouwen in.
Gisteren heb ik dan mijn eerste tantra massage ontvangen.
Na een hartelijke ontvangst kwam ik in de massageruimte. Wat een heerlijke sfeer. Warmte, geur en geluid waren goed op elkaar afgestemd. Na een kort gesprek over wensen en grenzen, werd de massage gestart met samen ademhalen. Daarna op het matras verder.
Met heel veel aandacht en afstemming heeft Saskia mij gemasseerd. Ik heb mij helemaal kunnen ontspannen en mij helemaal kunnen over geven. De energie stroomde door mijn hele lijf. Heerlijk. Na de massage even bijkomen en ervaringen delen. Het was fijn dat ik even kon douchen. Ik kan de tantramassage van Saskia iedereen aanraden. Kernwoorden: respectvol en professioneel.”
Johan