G-spot massage voor vrouwen

Wil jij leren hoe je G-spot werkt? Wil je meer bevrijding voelen in je Yoni en hele lichaam en geest? Dat kun je bij mij leren! Je kan de workshop individueel doen of samen met één of meerdere vriendinnen. Er is geen leeftijdsgrens. Duur: 2,5 uur. Het heeft mijn voorkeur dat je al eerder een tantrasessie bij mij hebt gedaan.

Tijdens de sessie doen we oefeningen om je hele womb te openen met ademhaling en massage en leer ik je hoe je meer verbinding maakt tussen lichaam en geest, en hoe je bevrijding voelt. Naast massage en ademhaling werken we met het Yoni-ei en Yoni-steaming. De hele workshop werk je binnen je eigen grenzen en zonder prestatie.

Yoni-steaming en het gebruik van het Yoni-ei, heb ik geleerd tijdens verschillende trainingen, en vooral bij de The Beauty Kit Female Farm. Daar ging ik door het proces dat ik de G-spot heel bewust kan gebruiken met technieken die iedere vrouw kan leren. En dat het vocht vanuit de G-spot geen toevalligheid is, maar dat ik die zelf kan aansturen met aanraking, ademhaling, pleasure en spierbeheersing.

Met het Yoni-ei gaan we oefeningen doen gecombineerd met ademhalingsoefeningen. De Yoni-steaming geeft een verwarmend en ontspannen gevoel en daarmee activeer je de energie in dit gebied waardoor blokkades verzachten en losgelaten kunnen worden. Zowel het Yoni-ei als de Yoni-steaming kun je na de instructies thuis doen, zodat je zelf verder kan werken aan je eigen ontwikkeling. Als je een Yoni-ei hebt kun je die meenemen of je kunt een set van 3 van rozenkwarts bij mij kopen.

Terugblik Female Healing and inspiring genital touch
Met 6 vrouwen hadden we zaterdag 23 november 2019 een mooie dag! Na een uitleg over de Polyvagal theorie en een wheel of consent oefening, deden we een verbindend ritueel en lichte energie-oefeningen. Na de lunch gaf ik een demo over de G-spot en gingen de vrouwen zelf op ontdekkingstocht. Ben je een vrouw en heb je interesse in ook zo’n workshop, neem dan contact met me op.‘

Uitleg Yoni steaming
Een yoni steaming is goed om te ontgiften, bij pijn en vruchtbaarheidsproblemen en uitputting. Ook bij droogheid na de overgang. Het stimuleert de urinebuis om samen te trekken en zich schoon te maken.
Bij ernstige klachten kun je niet zelf behandelen, maar heb je hulp van een therapeut nodig. 
Stoom niet:
-als je een spiraaltje hebt, of op eigen risico nadat je 1 jaar een spiraaltje hebt. De baarmoedermond wordt namelijk zacht, dat kan nadelig zijn voor je spiraaltje.
-bij de prikpil dien je de periode na het stomen, extra bescherming te nemen, zoals een condoom.
-tijdens de menstruatie
-bij koorts
-bij infecties, eventueel alleen kort (12 minuten)
Wanneer stoom je wel:
Stoom de week vòòr je menstruatie (3x) en aan het eind van je menstruatie. Stoom niet tijdens de menstruatie. De steaming verhit je lichaam, daarom belangrijk om achteraf minimaal 10 minuten te rusten.
Verering van de yoni:
Neem tijd voor jezelf, kwaliteit voor jezelf, connect met je vagina. Je kunt zo verhalen loslaten van de yoni, bijvoorbeeld trauma dat je hebt overgekregen van je moeder of oma. Het kan ook seksueel opwindend zijn. Draai er mooie muziek bij en blijf daarna in bliss. Eigenlijk stoom je het perineum, die wordt daar relaxed van.
Hoe maak je een steaming:
Je doet de kruiden in een pan met water, dan breng je het aan de kook en laat je het 5 minuten zachtjes doorkoken. Daarna laat je het 10 minuten afkoelen met de deksel er op en kan je gaan stomen met een deken of laken om je heen.
Gebruik lavendel met rozemarijn en basilicum. Of in plaats van basilicum kun je oregano gebruiken. Je kunt de stengels en bloemen gebruiken. Maak een bosje van ongeveer 6 stengels van elk kruid.
Na het stomen kun je het water gebruiken voor onder de douche, om je mee te scrubben of geef je het water terug aan de tuin.

Bliss