Workshop G-spot voor vrouwen

Wil jij leren hoe je G-spot werkt? Wil je meer bevrijding voelen in je Yoni en hele lichaam en geest? Dat kun je bij mij leren! Je kan de workshop individueel doen of samen met één of meerdere vriendinnen. Er is geen leeftijdsgrens. Duur: 2,5 uur. Het heeft mijn voorkeur dat je al eerder een tantrasessie bij mij hebt gedaan.

Tijdens de sessie doen we oefeningen om je hele womb te openen met ademhaling en aanraking en leer ik je hoe je meer verbinding maakt tussen lichaam en geest, en hoe je bevrijding voelt. Naast aanraking en ademhaling werken we met het Yoni-ei en Yoni-steaming. De hele workshop werk je binnen je eigen grenzen en zonder prestatie.

Yoni-steaming en het gebruik van het Yoni-ei, heb ik geleerd tijdens verschillende trainingen, en vooral bij de The Beauty Kit Female Farm. Daar ging ik door het proces dat ik de G-spot heel bewust kan gebruiken met technieken die iedere vrouw kan leren. En dat het vocht vanuit de G-spot geen toevalligheid is, maar dat ik die zelf kan aansturen met aanraking, ademhaling, pleasure en spierbeheersing.

Met het Yoni-ei gaan we oefeningen doen gecombineerd met ademhalingsoefeningen. De Yoni-steaming geeft een verwarmend en ontspannen gevoel en daarmee activeer je de energie in dit gebied waardoor blokkades verzachten en losgelaten kunnen worden. Zowel het Yoni-ei als de Yoni-steaming kun je na de instructies thuis doen, zodat je zelf verder kan werken aan je eigen ontwikkeling. Als je een Yoni-ei hebt kun je die meenemen of je kunt een set van 3 van rozenkwarts bij mij kopen.

Terugblik Female Healing and inspiring genital touch
Met 6 vrouwen hadden we zaterdag 23 november 2019 een mooie dag! Na een uitleg over de Polyvagal theorie en een wheel of consent oefening, deden we een verbindend ritueel en lichte energie-oefeningen. Na de lunch gaf ik een demo over de G-spot en gingen de vrouwen zelf op ontdekkingstocht. Ben je een vrouw en heb je interesse in ook zo’n workshop, neem dan contact met me op.‘

Self-Pleasure